Friday, March 8, 2013

Kõigepealt sooviksin tervitada kõiki naisi, kuna on naistepäev ja siis kaastunnet avaldada meestele, nad on kindlasti endil juba jalad rakku jooksnud otsides oma kullakallikesele ideaalset kingitust, mis ilmselt poes nagunii hiljem ümber vahetatakse, niiet hoidke aga tsekid alles!

Aga nüüd asja juurde. Tulin mina siis eile Tartust Viljandisse. Kuulutasin oma tulekust suurelt fbis nagu alati ja üllatus - üllatus seekord tuli üks sõber isegi kaasa :D Tore oli teepeal temaga juttu ajada ja puha, kuni ta rääkis mulle ühe loo, mis mind reaalselt siiani häirib. Ei tea isegi kas heas mõttes või halvas. Igatahes see lugu mul meelest ei lähe. Nii hirmus kui see ka poleks. Igatahes, here we go.
Minu sõbral olla üks sõbranna, kellel oli koduloomaks suur madu, ei mälet enam, kas püüton, boa või mis iganes. Igatahes on meeles see, et ta mainis, et  see olla tol hetkel eestis üks suuremaid madusid keda koduloomana peetud. Nii, see selleks. Oli siis see tüdruk läinud kodust paariks päevaks ära ja tagasitulles avastanud, et madu oma klaaskambirst kadunud. Otsis siis natuke, ja lõi käega, et küll ta kuskilt ikka välja loivab lõpuks. Miski hetk märkas, et no kass ka kadunud. Otsis siis teda aga leidis hoopis oma mao. Et mõtet paremini nüüd edasi anda, üritan seda teha piltlikult ~~~~~~~~OOOO~~~~~. Kui te nüüd aru saite siis, madu oli kassi nahka pannud. Oli siis seda seal miski 3 nädalat seedinud. Läks siis mõni aeg mööda, neiu avastas, et madu jälle oma puursit plehku pannud. Mõtles siis, et ah las olla, küll end välja veab lõpuks. Ja nii oligi. Hommikul, kui see neiu ärkas avastas, et madu on tema kõrval voodis, tikksirgena, ei liigutanud ega miskit. Helistas siis looma arstile ja rääkis loo ära. Loomaarst käskis maoga kohale tulla. Läksid siis arstile ja neiu jäi ooteruumi. (Mina ei jaga aru, et kuidas ta selle tikksirge mao autosse sai üldse, rullis kokku või voltis või vedas niisamuti kohale???) Igatahes, arst tuli siis lõpuks välja ja ütles, et nad panid ta mao magama. Neiu ehmatas ja küsis, et miks siis ometi? Arst vastas, et kui madu on kellegi või millegi kõrval tikksirge, siis tähendab, et ta mõõdab oma saaki ja vaatab, kas see tema sisse mahub ära. Niiet, see neiu oleks varsti saagiks läinud. Tadaaa, nüüd saigi see lugu räägitud. Loodan, et see häirib teid samapalju kui mind. FOR THE REST OF YOUR LIFE!
Niiet, hommikul kui avastate oma kodulooma enda kõrvalt tikksirgena, siis teadke, et ilmselt on teid just ülemõõdetud! :D

Olge ilusad!


1 comment: